6 kostförändringar jag gjorde för att läka min IBS

6 kostförändringar jag gjorde för att läka min IBS

Hej! Sindy heter jag och i detta inlägg får ni läsa hur jag på naturlig väg läkte min IBS. 

Min bakgrund med IBS

Uppblåst och kramper. Så länge jag kan minnas har problem med magen varit en del av min vardag. Periodvis så illa att jag valde att avstå från mycket med rädslan att inte ha nära till toalett eller kunna vila magen. Läkare kunde hitta några specifika allergier eller fel i magen, därav fick jag diagnosen IBS.  

Varför jag ville göra en förändring

Min läkares råd var att äta utefter en Foodmap diet. Vilket dessvärre inte hade någon större effekt på min mage. Läkemedel är något jag försöker undvika så gott det går, och vill vara så naturlig som möjligt. Därför bestämde jag mig för att förändra min kost och läka min mage på det sättet.

Vad som hjälpt mig:

 • Börjat använda Bella Boost. Upplever min mage mycket lugnare och mindre uppblåst
 • Börjar alltid dagen med en fiberrik frukost. Gröt är min favorit, den sätter igång magen och skapar en bra grund för dagen
 • Jag dricker mycket vatten - i samband med måltider och emellan
 • Slutat dricka kaffe & andra koffeindrycker - bytt ut det till te
 • Äter mer fett, från fisk, nötter, avokado etc - hjälper tarmen att processa maten
 • Minskat på socker och sötningsmedel - känner mig mindre uppblåst

Med hjälp av dessa förändringar kan jag idag kan äta i princip vad som helst utan att tänka mig för. Jag hoppas att detta kan hjälpa någon annan!

Notera att detta blogginlägg är en personlig upplevelse och vad som läker ens IBS är individuellt. Rådfråga din läkare vid besvär.

Sindy

 

 

Läs mer om IBS & Belly Boost 

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä