Jag k√§nner mig energifylld och stark igen ūüí™

Jag k√§nner mig energifylld och stark igen ūüí™

För några år sedan började jag en holistisk hälsoresa efter att ha tagit mig genom och ur ett tufft utmattningssyndrom. Jag hade då flera näringsbrister och noll energi.

Idag intar jag Superfood & Berries Protein Power i min kost, vilket gett mig en extra boost av alla de aminosyror, vitaminer, fibrer och mineraler som kroppen behöver! Jag känner mig pigg och stark under mina träningspass och är så nöjd med både smak och näringsinnehåll.

Ett rent, glutenfritt, veganskt protein som ger mina muskler kraft och inspirerar till rörelseglädje i vardagen! - Jenny Silverberg 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost. 

  L√§s mer om kuren 
 • H√§lsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power. 

  L√§s mer om kuren 

Bästsäljare